PERIFÈRICS I ACCESSORIS PER A AUGMENTAR LA PRODUCTIVITAT


PERIFÈRICS I ACCESSORIS PER A AUGMENTAR LA PRODUCTIVITAT

És important triar tant perifèrics com accessoris que ens permetin augmentar la productivitat a l'hora de treballar amb l'ordinador. Moltes persones se centren en comprar-se el millor ordinador, parlant dels components. Però a vegades, per no dir sempre, és important fixar-se també en aquests perifèrics i accessoris amb els quals utilitzarem l'ordinador.

Quan treballem davant de l'ordinador hem de fixar-nos molt bé en els perifèrics que disposem perquè la nostra productivitat i comoditat sigui la mes bona possible.

En el meu cas, per exemple, quan treballo moltes persones em diuen, vas tan ràpid amb el ratolí que no puc seguir-te. La meva resposta sempre «tinc un ratolí bo». I és cert, treball amb un ratolí gaming en el qual manejo els DPI al meu gust i això em fa ser mes ràpid.

És important fixar-se en el preu, és clar, però també són importants l'ergonomia, comoditat i que ens permetin realitzar les nostres labors amb soltesa. Ja siguin de treball o d'oci.

Hem de pensar que al dia passem moltes hores treballant davant de l'ordinador, això suma molta quantitat de pulsacions en les tecles d'un teclat. O les hores que tens sota la teva mà el ratolí anant d'aquí cap allà…

PERIFÈRICS I ACCESSORIS PER A AUGMENTAR LA PRODUCTIVITAT

Com he comentat anteriorment, els perifèrics i accessoris enfocats al món Gamer solen tenir configuracions més avançades, solen ser més ergonòmics i tenir millors prestacions i característiques. Són dispositius creats per a usar-se durant moltes hores seguides per l'usuari mes exigent.

Ratones Gaming Ergonómicos y Cómodos

RATOLINS

En el cas dels ratolins, per exemple, òbviament els que millor rendiment donen, són més còmodes i personalitzables, també tenen un preu major. Però creu-me que val la pena, i molt.

Per a això et recomano que visitis la nostra secció de Ratolins Gaming, et quedaràs segur amb algun d'aquests ratolins que poden fer-te les hores de treball i oci davant de l'ordinador molt més còmodes i productives.

Teclados Ergonómicos y Cómodos

TECLAtS

Si parlem de teclats, que és un dels perifèrics juntament amb els ratolins que més usem, recomanem igualment els Teclats Gaming del nostre catàleg, et donaran millors resultats a l'hora d'escriure, més comoditat i millor rendiment i productivitat. Si a més ens fixem en l'aspecte estètic molts d'ells disposen d'il·luminació personalitzable que ens farà més amenes les estones d'ús.

ALTRES PERIFÈRICS I ACCESSORIS PER A AUGMENTAR LA PRODUCTIVITAT

Un altre aspecte important  són els monitors, pots donar-li un cop d'ull aqui. Més endavant us faig una nova entrada parlant d'ells.

A més de tot el que acabem de veure, accessoris com a catifetes per al ratolí amb reposa mans, reposa peus o una cadira gaming ergónomica. Són accessoris o productes que poden fer-te dels moments de treball i oci davant del PC més productius i agradables.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA

XIAOMI MI 10