WIKO VIEW 4 – UNBOXING Y REVIEW


Wiko View 4 - Review y unboxing 

Avui veurem un telèfon intel·ligent de Wiko, és el View 4. És el més nou de la marca francesa però el que de debò ens interessa és en quina posició es troba a nivell global. Tenint en compte que Wiko no fabrica telèfons intel·ligents de gamma alta.


UNBOXING WIKO VIEW 4

Tenim una caixa enorme, negra amb una foto de la pantalla del producte i per darrere veiem les característiques més destacables. En obrir la caixa tenim el View 4, un sobre i dins una breu mostra del que es fa amb Google Assistant, manual de seguretat i una guia d'inici ràpid. Dins de la caixa ens queden uns auriculars, cable d'USB-A a MicroUSB, i la font d'alimentació que és de 2A.


TELÈFON

Físicament estem davant un telèfon intel·ligent amb un disseny molt cuidat, la part posterior és blava marí amb centellejos iridescents i les vores són degradades per dalt en or i per baix en blau i a més està metal·litzat. El disseny és molt bonic però està fabricat en plàstic, encara que no ho sembla. Tenim una pantalla de 6,52” HD+ amb panell IPS i com veiem la pantalla no arriba a les vores. A dalt està el seu notch que és tipus gota en el qual es troba la seva cambra selfie i damunt d'aquesta està el seu auricular i al costat tenim el seu LED de notificacions.

En la part superior hi ha un micròfon de cancel·lació de soroll i el Jack per a connectar-li els auriculars amb micròfon. Pel seu lateral dret està la botonera de volum i el botó de power. Passem a veure-ho per sota on trobem un altaveu, un MicroUSB i el seu micròfon. En el lateral esquerre és on tenim un botó que és un accés directe per a Google Assistant que a més té una textura diferent a la de la resta de botonera i aquí també tenim la ranura per a

les dues NanoSims i una MicroSD que per cert accepta fins a 256GB.

I per la seva part posterior tenim triple càmera que ara veurem com es comporta i un flaix.


ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES DEL WIKO VIEW 4

I bé, per la qual cosa portem vist fins ara ja ens adonem que estem davant un telèfon intel·ligent de gamma mitjana. I vull dir que aquest View 4 està bastant bé sempre comparant-ho  amb terminals semblants en preu. En especificacions tècniques tenim un processador Mediatek Octa-Core a 1,8GHz i una GPU IMG PowerVR GE8320. 3GB de memòria RAM i 64GB de memòria d'emmagatzematge ampliables amb una MicroSD de fins a 256GB. En seguretat trobem desbloqueig per Pin, desbloqueig per patró i desbloqueig per contrasenya. I en connectivitat tenim Wifi Dual, Bluetooth 4.2, 4G LTE, tenim també GPS, radio FM en estèreo i el que no tenim és NFC. El seu sistema operatiu és Android 10 i té una capa de Wiko però és tan simple que pràcticament és Android One.

I en so tenim un altaveu com hem vist abans i ens dóna una qualitat acceptable.

Els jocs dependran molt dels gràfics, depenent d'aquests anirà amb major o menor fluïdesa o s'escalfarà més o menys. El que si tindrem és bateria per a poder jugar hores.


FOTOGRAFIA I VÍDEO

I ha arribat el moment de parlar dels seus sensors, tenim 1 per davant i 3 per la part posterior, començarem a veure aquests 3.
El sensor principal és el del centre, té 13 MPX, és un sensor que a priori semblaria senzill però la veritat és que la qualitat de la fotografia m'ha sorprès gratament, els colors, el

contrast i la llum són algunes de les coses que he vist bastant bé. Fins i tot amb poca llum fa una bona feina gràcies a que porta la manera nit.

Comptem amb Intel·ligència Artificial per a obtenir uns resultats molt professionals perquè, depenent del que fotografiem, la cambra ajusta els paràmetres ella soleta per a donar-nos el millor resultat. En l'aplicació de la cambra tenim un accés directe a Google Lens per a trobar coses directament amb una imatge.

El sensor de dalt és de 2 mpx i serà l'encarregat de donar-nos l'efecte bokeh, és a dir ens difuminarà el fons per a aconseguir la manera retrat.

I la cambra de baix és la súper gran angular de 114º i té 5 MPX. Amb aquesta cambra podem captar més espai en les fotografies. Fins i tot estant a prop podrem fer fotos d'edificis sencers.

En vídeo podem gravar fins a 1080 a 30FPS i quan gravem hem d'estar quiets perquè en moviment el vídeo vibra una mica. També ho podem fer vídeos en slow motion… i en Tieme lapse.

La seva cambra selfie té 8 mpx i en ella trobem la manera bellesa, tenim diverses opcions, i també tenim els filtres, hi ha molts molt divertits, molt fanfarrons. Una cosa que jo he trobat a faltar en aquesta càmera és la manera retrato. Per cert, tot això també ho trobem en la seva cambra principal.

IMPRESSIONS

En definitiva i com a conclusió final estem davant un telèfon intel·ligent senzill en el qual han cuidat molt l'aparença arribant a aparentar ser un terminal bastant més car, sent en realitat un samrtphone de gamma mitjana. En especificacions tècniques va bastant bé i més encara si ho comparem amb altres dispositius d'altres marques que es troben en el mateix rang de preu. La seva fotografia i vídeo em sembla que és del millor que té juntament amb el seu bateria que sent de 5.000 mAh m'ha resultat fins a lleuger

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA