VIVOACTIVE 4S – UNBOXING & REVIEW

VIVOACTIVE 4S – UNBOXING & REVIEW

Garmin Vivoactive 4S - Review y unboxing en español

Avui analitzarem el Vivoactive 4S, un dels smartwatches mes polivalents de Garmin. A més d'analitzar-ho veurem quines diferències trobem amb el Venu al qual s'assembla bastant.

VIVOACTIVE 4S -- UNBOXING
Comencem veient el que inclou la seva caixa, és de color gris, fotos del producte en els laterals de la caixa i per aquest costat les característiques mes destacables. En obrir la caixa i tenim el Vivoactive 4S, el seu cable de càrrega i dades que és d'USB-A a una connexió pròpia de Garmin, instruccions en diversos idiomes i una guia de seguretat.

APARENÇA
La seva aparença és la d'un rellotge clàssic però amb pantalla digital. Té un pes de 40g el que ho fa molt còmode per al dia a dia. Tenim un rellotge amb esfera que porta un bisell d'acer inoxidable i el cristall és Corning Gorilla Glass 3. La carcassa és de polímer reforçat amb fibra el que ho fa resistent per a practicar esport i en el lateral dret té 2 botons. Si li donem la volta trobem el seu sensor de ritme cardíac i sensor per pulsioximetría, tenim la connexió de càrrega. Les corretges són fàcilment intercanviables i universals de 18mm.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES DEL VIVOACTIVE 4S
En especificacions tècniques tenim una pantalla tàctil transflectiva de 1,1”. Que sigui transflectiva significa que quant mes sol hi ha millor es veu el que es tradueix en òptim per a realitzar esports a l'aire lliure. Tenim una resistència a l'aigua de 5ATM, això vol dir que podrem realitzar esports aquàtics amb el com a natació i ho podrem submergir a escassa profunditat, 5ATM suporta 50m de pressió però no de pressió sota l'aigua i si està mullat, molt important no no cal tocar els botons perquè per aquí pot filtrar-se l'aigua i trencar-ho. Tenim una autonomia de fins a 7 dies, amb un ús normal i segons Garmin, amb GPS i música durarà fins a 5 hores. En sensors tenim GPS, Glonass i Galileu, sensor de ritme cardíac, brúixola, giroscopi, acceleròmetre, termòmetre i aclimatació per pulsioximetría.

PROGRAMARI I APP GARMIN CONNECT
Tant el seu programari com la seva aplicació Garmin Connect són molt intuïtius, se sincronitzen a la perfecció i podrem personalitzar moltes característiques i opcions perquè el seu ús sigui molt òptim per a tot tipus d'usuaris. A més de tot això podem accedir a l'historial de totes les nostres activitats, personalitzar les dades que ens dóna, veure els registres, etc.

VIVOACTIVE 4S VS VENU

Bé i parlant del Venu, que ho he nomenat abans, enumeraré les diferències que té amb aquest Vivoactive 4S i el 4 i que són molt semblants. La diferència a simple vista és la grandària, el Venu és mes bastant mes gran respecte a aquest 4S, però el Vivoactive 4 si que és mes gran i mes pesat que el Venu. La resolució de la pantalla del Venu és major, es veu molt millor i això ocorre perquè el Venu té una pantalla Amoled, mentre que aquest Vivoactive 4S té una pantalla transflectiva i amb menor resolució. Això també es tradueix en bateria, amb el Vivomove 4S tenim fins a 7 dies mentre que amb el Venu tenim fins a 5 dies. En activitats també trobem una lleugera diferència perquè amb el Venu podem realitzar exercicis amb ergómetre, que molts direu això què és?, la qual cosa és fer rem. I ja està, no hi ha mes diferències.

IMPRESSIONS

La veritat és que la qualitat de la pantalla es nota bastant, però a la meva personalment m'ha agradat mes aquest Vivoactive 4S perquè té una grandària ideal per a mi. El seu programari és molt fluid, complet i intuïtiu igual que Garmin Connect i el seu disseny és molt bonic, és clàssic i sport.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA