PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA







PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA

Proyector Xiaomi - Mi Smart Compact Projector - Reviw y unboxing en español

Estem acostumats al fet que Xiaomi ens complagui amb grans productes a preus reduïts i el Projector de Xiaomi és una estupenda idea per a passar de la millor forma el confinament. Recorda que a holaMOBI Bellpuig tenim enviaments en 24/48h laborals si la comanda es realitza abans de les 19:00h del dia anterior.

Venim parlar en aquesta ocasió del Projector Xiaomi MI Smart Compact Projector. Un aparell de grandària reduïda que ens treu una imatge de fins a 120 polzades en Full HD. Ambautofocus, 500 lumens, una lent 1:2, USB 2.0, Wifi, Blueooth, 16GB d'emmagatzematge i Android TV Versió 9. Pots demanar més?

Ara entrarem una mica més detalladament d'algunes de les seves característiques o especificacions.

MÉS QUE UN PROJECTOR XIAOMI ÉS GAIREBÉ UN TELEVISOR
Proyector Xiaomi Android TV
Gràcies al seu sistema operatiu Android TV 9 estem enfront de gairebé un televisor. Per a entrar en matèria, us assegurem que després de provar-ho qualsevol pot confirmar que és un dels millors projectors econòmics per a poder muntar-nos la nostra pròpia sala de cinema a casa. Com una cosa bona ens trobem que la versió global ve en idioma espanyol, amb endoll europeu i amb Android TV certificat per Google.
La despesa d'energia d'aquest projector Xiaomi no és superior a 65w, que és bastant menys del que consumien els antics projectors.

Amb els 500 lúmens reals que hem comentat abans, disposem d'una lluentor molt alta i una gran qualitat d'imatge. Quan ens decidim a comprar algun projector, depèn molt el lloc on estarà situat i el tipus de llum que hi ha. Com podeu imaginar en un cinema, la llum és artificial i pot apagar-se o encendre's. A casa a vegades això és possible només de nit ja que, pel dia, hi ha finestres, balcons o altres entrades de llum natural que no podem tapar. Per això és important comptar amb un equip de projecció amb 500 lúmens reals. El que produirà una lluentor alta i permetrà veure correctament contingut audiovisual, encara que hi hagi una mica de claredat.

L'òptica del projector Xiaomi és LED, la qual cosa ens ofereix una vida útil de 30.000 hores a més d'una gran qualitat d'imatge. Aconseguiràs aprofitar les 120” polzades situant el projecte a 3 metres de distància de la pantalla o paret.

SO I ALTRES CARACTERÍSTIQUES

Ja hem parlat una mica de la qualitat d'imatge, però en el so tampoc es queda enrere. Encara que semblés que podria perdre una mica de qualitat de so pel compacte que és no és així. Compta amb un altaveu incorporat el so del qual està bastant ben tant, té DTS i Dolby Àudio el que ens afirma la qualitat que té. Gràcies a la connexió Bluetooth que hem comentat abans, es pot utilitzar el projector de Xiaomi com a altaveu sense fil. I gràcies també a aquesta connexió Bluetooth o a la connexió d'àudio Jack de 3,5mm pots afegir un sistema de Home Cinema per a aconseguir una experiència completa de cinema a casa.

El que més ens ha agradat, és el tema de l'Android TV, ve instal·lat de sèrie, només hauràs d'iniciar sessió amb el teu compte de Google i baixar les aplicacions o jocs que prefereixis. A més gràcies a la cerca per veu que es maneja des del comandament, amb prémer el botó i dir-li el que cerques o el que vols, et mostrarà un vídeo en YouTube o t'obrirà l'aplicació que li diguis.
Xiaomi Projector
Només veiem un detall una mica negatiu i és al Projector de Xiaomi no és compatible amb Netflix. Però no hi ha de què preocupar-se, com és un dispositiu Google, té disponible l'opció de Chromecast, per la qual cosa podrem compartir des del mòbil el nostre contingut de Netflix i de qualsevol altra aplicació de vídeo sota demanda, com HBO, Movistar +, Amazon Prime Vídeo i unes altres.

CONCLUSIONS SOBRE EL PROJECTOR XIAOMI MI SMART COMPACT 

Sota el nostre punt de vista, la recomanació està assegurada, si ets aficionat al cinema i vols tenir la teva pròpia sala a casa, has de tenir aquest Projector Xiaomi! És una manera de poder-lo gaudir en qualsevol lloc, gràcies a la seva petita grandària i possibilitat de moviment. Pel preu i totes les característiques i especificacions d'aquest projector no trobaràs gens igual ni semblança. Ja que és un projector de qualitat, que no ocupa molt espai i que en el propi projector inclou fins a altaveu, és a dir tens a mà sempre tot el necessari per a gaudir d'un moment de sèries, pelis o entreteniment.

Fes-te amb el projector Xiaomi ja a la nostra botiga online i rep la teva comanda en 24/48h laborables.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10