REGALS TECNOLÒGICS PER EL DIA DE LA MARE

REGALS TECNOLÒGICS PER Al DIA DE LA MARE

Com cada any, el primer diumenge del mes de maig se celebra, el dia de la mare. Diumenge que ve 3 de maig és el moment de recordar-li a la teva mare el que sents per ella, la qual cosa la vols. A més d'això és un bon moment per a realitzar un regal tecnològic.

Com sempre des  d'holaMOBI Bellpuig pensem a donar-vos les millors idees, hem preparat certs articles per a regalar. Tots aquests articles es basen en la tecnologia i també algun d'ús diari.

LA IMPORTÀNCIA D'UN BON CAFÈ EN QUALSEVOL MOMENT DEL DIA

cafetera

Volem començar per alguna cosa que usem la gran majoria diàriament i i són les cafeteres. A més de que, afortunadament en els nostres temps tenim molts tipus per a triar.

D'una banda, potser et ve de gust ser el més tradicional possible però amb un toc renovat i vulguis regalar la clàssica cafetera italiana a la teva mare però amb dissenys nous molt originals.

Un altre tipus de cafetera són les conegudes com les cafeteres de degoteig, tires aigua en el seu lloc, obres el compartiment del cafè, poses un filtre, li tires el cafè, l'encens i a gaudir d'aquesta aroma i sabor.

Una opció que prefereixen moltes persones és disposar d'una cafetera expresso, són les que més s'assemblen a les que hi ha en bars, cafeteries i restaurants però de pa sucat amb oli.

I ja per als que estan totalment compromesos amb la tecnologia, amb els nous temps pots optar per les estupendes cafeteres de càpsules, on en molts models no sols podràs fer cafè sinó un altre tipus de begudes calentes també com a xocolata i infusions.

UN TELÈFON MÒBIL POT SER UNA GRAN OPCIÓ EN EL DIA DE LA MARE

Hi ha regals amb els quals gairebé sempre vas encertar i més amb els temps que corren. Segur que amb un telèfon intel·ligent encertes i és que a tots ens agrada estar connectats i les mares no seran menys. Es mereixen comptar amb un telèfon intel·ligent per a poder realitzar fotografies, enviar i rebre missatges o mantenir-se al dia amb les xarxes socials. En poques paraules, estar totalment connectades.

Per a això et recomanem qualsevol dels telèfons mòbils que pots trobar en el nostre catàleg, ajustant-se sempre al pressupost i de diferents marques, models i característiques

manos smartphone

COMPLEMENTS PER A GUARDAR DOCUMENTS, PORTÀTIL I MÉS

A totes les persones els agrada disposar de complements a joc amb la seva roba i volem recomanar per a les nostres mares, les fundes o maletins per a portàtils més xulos que puguis imaginar-te, amb estampats per a triar i tot tipus de colors.

Per a anar a l'oficina, portar papers d'un costat per a un altre o, fins i tot per a transportar el seu ordinador portàtil d'aquí cap allà. Segur que li vindrà estupendament un maletí o funda per a portàtil que podrà usar per al que li vingui de gust.

ALTAVEUS INTEL·LIGENTS PER A PASSAR EL DIA DE LA MILLOR MANERA

Creiem que fer que les nostres mares estiguin actualitzades quant a tecnologia es refereix és important. Amb un altaveu intel·ligent podran sentir la seva música favorita, veure vídeos de youtube i que a més els serveixi com a recordatori/agenda del que pogués necessitar. És una de les millors opcions per a aquest dia de la mare.

Existeix ja una àmplia gamma d'ells que van des dels propis altaveus intel·ligents de Google, passant pels altaveus intel·ligents d'empreses reconegudes del sector del so.

A més d'aquestes recomanacions, teniu a la vostra disposició tot el catàleg de productes de la nostra botiga online per a triar el millor regal per a la vostra mare.

Regala tecnologia en el Dia de la Mare, regala els millors productes amb holaMOBI Bellpuig

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA