XIAOMI MI 10

XIAOMI MI 10

Estem acostumats al fet que la marca Xiaomi ens sorprengui amb models nous de telèfons intel·ligents de manera continuada, cosa que els usuaris agraïm. Perquè l'últim a incorporar-se a l'ampli catàleg ha estat el Xiaomi MI 10.

Si continues llegint trobaràs un telèfon intel·ligent molt premium la càmera del qual és on resideix gran part del seu encant.

APARIENCIA DEL XIAOMI MI 10

Aparentment tenim un telèfon intel·ligent gran i molt bonic. Fabricat en cristall i metall resulta molt agradable al tacte i compta amb unes terminacions que fan saber que estem davant un alta gama. El trobem en dos colors molt elegants, el verd coral y el gris crepuscular. La càmera del davant està situada dins de la pantalla, a aquestes pantalles se les coneix com Infinity-O. Pantalla que per cert és Amoled de 6,67″ amb una resolució FullHD+.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES 

Tenim un processador de Qualcomm, és el Snapdragon 865 5G amb GPU Adreno 650 GPU fins a 587MHz. En memòria RAM trobem 8GB i en memòria d'emmagatzematge podem triar entre dues configuracions, 128GB o 256GB UFS 3.0. Tenim també una refrigeració líquida per cambra de vapor de gran capacitat composta per 6 capes de grafit i gel tèrmic conductor. A més compta amb 5G i Wifi 6 el que ho fa rapidíssim a l'hora de treballar o jugar On-line tant dins com fora de casa.

FOTOGRAFIA I VÍDEO

camaras mi 10
En la seva part posterior es troben 4 sensors amb IA, el principal és de 108 MP ultra clar ja que compta conel super píxels 4 en 1, amb una

obertura f/1.69. Amb aquesta càmera podrem capar fins al mes mínim detall. Ara parlarem del seu sensor ultra gran angular de 123º, és de 13MP obertura f/2.4. Amb aquest sensor recollirem molt mes escenaris des de poca distància. Després està és sensor de profunditat que és de 2 MP obertura f/2.4 que serà l'encarregat de donar-nos l'efecte bokeh que tant ens agrada en les instantànies. I finalment compta amb un sensor macro de 2MP obertura f/2.4 capaç de captar tot molt de prop per a veure les coses com són.
El seu sensor frontal és de 20MP i també és ultra clar, tenim moltes modalitats de *elfies com el panoràmic.

I en vídeo trobem una qualitat d'enregistrament fins i tot en 8K a 30FPS, si volem 60FPS la tindrem a partir de 4K cap avall. També podem gravar a càmera lenta i ultra lenta, o a càmera ràpida.


En definitiva, tenim un telèfon intel·ligent d'alta gamma en el qual no ens faltarà de res, tenim disseny, qualitat, fotografia, vídeo, potència i refrigeració, quina mes se li pot demanar a un telèfon intel·ligent?


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA