WOXTER FIT GUN - UNBOXING & REVIEW

WOXTER FIT GUN – UNBOXING & REVIEW

Masajes musculares con la pistola Fit Gun 2 de Woxter - Review

Avui veurem una pistola de massatge, és la Woxter Fit Gun. La veritat que jo no sabia el que era però ara penso que és molt necessària per a evitar lesions. L'he usat i he pogut comprovar el bé que vénen unes descàrregues després d'un entrenament dur una cada 15 dies.

FIT GUN -- CONTINGUT
Dins de la caixa tenim un estoig per a guardar i transportar nostra Fit Gun juntament amb tots els accessoris. Tenim la Fit Gun, 6 capçals diferents, font d'alimentació per a carregar-ho, una guia d'inici i uns recanvis de goma per als capçals.

UN CAPÇAL PER A CADA GRUP MUSCULAR


El capçal rodó de major grandària és per a grans grups musculars, després tenim un rodó mes petit que estaria orientat a grups musculars mitjans. L'ovalat ho podem aplicar en totes l'àrees del cos perquè és el més tou i hi ha un capçal doble que és per a dolors localitzats al voltant de la columna vertebral. El capçal pla és per a exercir pressió en una àrea determinada i el capçal de punta està dissenyat per a lesions articulars i per a la planta dels peus.


COM ÉS LA FIT GUN FÍSICAMENT?

La fit Gun està en 4 colors, aquesta la rosa, negra, blava i groga. Està fabricada en goma, de fet, és molt agradable al tacte, molt suau i el seu disseny és molt senzill. En la part de darrere tenim el display que és tàctil, hi ha un botó que és per a pujar d'intensitat, té 6 velocitats i ens mostra en la manera en el qual estem i la bateria que li queda. Per a encendre-la i apagar-la ho farem per sota i aquí també és on tenim el seu port de càrrega. I per a posar els capçals només cal estrènyer-los, amb la pistola apagada molt important i es treu tirant.

COM S'USA

Per a començar a usar-la el primer que has de fer és carregar-la. Després triar el capçal que mes s'ajusti al grup muscular que vols tractar i el posarem primer a intensitat baixa per a després anar pujant. Ho subjectarem de manera ferma perquè si no la Fit Gun pot rebotar i és molt molest.

Cal tenir en compte que si el que tenim és una contractura, per exemple, el trencar aquesta contractura pot ser molest. Per a relaxar el múscul després d'un entrenament dur, fer una descàrrega, aquest tipus de coses és normal i no cal fer força amb el múscul quan s'aplica, el múscul cal relaxar el com quan ens toca el fisio.

Està pensada per a fer a casa en pla mes rutinari, si una persona té un dolor que no sap d'on ve el primer és anar al fisio, i si sap d'on ve i és una cosa seriosa cal anar al fisio també. Però que si fas esport de manera continuada ve molt bé. Per exemple, els Runners que fan 20km cada vegada que salin, seria recomanable una vegada a la setmana una descàrrega de bessons i cuàdriceps perquè les cames es recuperin ràpidament. De fet hi ha molts fisios que ja la usen per a descarregar abans de començar amb el massatge. Els ajuda bastant a descontracturar de manera mes ràpida ja que està pensada per a ajudar a augmentar el flux sanguini i recompondre la mobilitat dels músculs.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES
El seu bateria és de 1.800mAh i ens donarà una autonomia d'una hora i mitja i als 10 minuts d'ús continuat. Si no canvies d'intensitat o de capçal, es deté automàticament, això és una mesura de seguretat. Solament pesa un quilo el que la fa molt manejable a més del seu disseny que és ergonòmic. Té 6 nivells de vibració que al costat de les seves 6 capçals ens donen 36 maneres diferents.



Recomanem la Fit Gun de Woxter encaridament sobretot si ets esportista per tot el que acabem de comentar. I si no ets esportista et recomanem una vida activa i una bona alimentació per a tenir les defenses fortes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA