XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI REDMI NOTE 9S

La família Redmi de Xiaomi creix, avui ha arribat el torn de presentar al seu últim membre, el Redmi Note 9S, un samrtphone que, segons explica Xiaomi, ha nascut per a guanyar.


ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES DEL XIAOMI REDMI NOTE 9S

I nosaltres no serem qui us diguin el contrari perquè tenim un terminal amb unes especificacions tècniques molt competitives. Compta amb un processador de Qualcomm, és el Snapdragon 720G Octa-Core que pot arribar als 2.3GHz  i una GPU Adreno GPU 618. Podem triar entre dues configuracions, una seria 4GB de RAM i 64GB d'emmagatzematge i una altra que ve amb 6GB de RAM i 128GB d'emmagatzematge. En els dos casos són ampliables amb MicroSD de fins a 512GB. En seguretat tenim desbloqueig per PIN, per patró, empremta dactilar que es troba en el lateral i desbloqueig facial que tant ens agrada. Els seus sensors de navegació i posicionament són un punt fort perquè compta amb GPS, A-GPS, Galileu, GLONASS i Beidou. Un altre dels seus punts forts és el seu bateria ja que compta amb 5.020 mAh que ens donarà una autonomia de fins a 3 dies.


FOTOGRAFIA I VÍDEO

Tenim quatre càmeres per la part posterior disposades formant un quadrat. El seu sensor principal és de 48 MP amb una obertura f/1.79, és un sensor ultra clar pel que captarem molta llum en les instantànies aconseguint qualitat real gràcies a que compta amb tecnologia sel súper píxel 4 en 1. Tenim un sensor ultra gran angular de 119º de 8MP, obertura f/2.2. Amb aquest sensor podrem abastar mes espai en les fotos encara que estiguem a prop. També compta amb un sensor macro de 5MP obertura f/2.4 que ens permetrà fotografiar fins al mes mínim detall a una distància d'entre 2 i *10cm. I el quart sensor és de 2MP obertura f/2.4 i és l'encarregat de donar-nos l'efecte bokeh en les fotografies personals, així aconseguirem una bona retallada quan activem el «mode retrat»

En vídeo podrem gravar fins i tot en 4K a 30 FPS o, si vols mes FPS el podràs fer a 60FPS en 1080. També compta amb vídeos a càmera lenta o súper lenta, amb aquesta opció podrem gravar a 960FPS.

I la seva càmera selfie és de 16MP obertura f/2.48 que a més de comptar amb la mode retrat i un munt d'efectes també compta amb stickers i filtres que podràs utilitzar abans, durant i després de prendre les instantànies.


XIAOMI REDMI NOTE 9S – FISICAMENT

 

Estem davant un terminal fabricat el plàstic, molt bonic, amb un acabat brillant i molt agradable al tacte. La seva pantalla és de 6,67″ FullHD+ amb cristall Corning Gorilla Glass5. 

Comptem amb toma d'auriculars i el seu sensor d'empremtes dactilars es troba situat en un dels botons, concretament està en el botó de power. Podem triar entre tres colors, està el Gris Interestel·lar, Blanco Glacial i el Blau Aurora.

Així que després de veure tots aquests aspectes podem corroborar que efectivament ha nascut per a guanyar ja que té de tot, bones especificacions, fotografia, disseny i fins a un bon preu.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA