SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH S4 – REVIEW


SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH S4 – REVIEW

Avui hem pogut provar el Samsung Galaxy Watch S4, un smartwatch amb una aparença molt elegant però que és més canyero del que sembla.


Smartwatch Samsung Galaxy Watch S4 - review y Unboxing

UNBOXING

Tenim una caixa amb el fons negre, és bastant elegant el disseny. Posa que és la versió de 42mm de grandària d'esfera i Bluetooth. Hi ha una altra versió que són 46mm, és negre i les dues grandàries els trobem amb connexió Bluetooth o Bluetooth i 4G.

I en obrir-la tenim el Galaxy Watch, la seva base de càrrega que va imantada, es connecta per la part posterior amb un microUSB que ve en el carregador. També ve amb una corretja de recanvi que és més llarga que la que porta per a persones que tinguin més nina i ja només ens queda el seu llibre d'instruccions.

APARença -- SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH S4

Smartwatch Samsung GalaxyTé una esfera que a mi em resulta bastant gran, bé més que gran és gruixuda, té un pes de 49g i el color és Rose Gold. Pel costat dret estan els seus dos botons i el que més m'agrada, la seva corona que gira per a moure'ns pel seu menú. Les seves corretges són de goma molt agradables al tacte i amb un dibuix rallat en relleu, a més ve amb dos tancaments perquè no se'ns deixi anar i amb la sivella metàl·lica a joc amb la caixa. Si li donem la volta trobem el seu sensor de ritme cardíac, les corretges són de 20mm i l'ancoratge és l'universal, encara que les corretges fan una forma que fa que no li valgui qualsevol corretja.

ESPECIFICACIONS TèCNIqueS

En especificacions tècniques tenim una pantalla amb tecnologia Súper AMOLED amb una grandària de 1,2” i una resolució de 360x360. Té un processador de doble nucli a 1,5Ghz que està genial, el seu sistema operatiu el mou molt ràpid que per cert és Tizen. Compta amb una memòria d'emmagatzematge de 4GB, dels quals queden lliures 1,5GB en els quals li podràs ficar música. En connectivitat trobem GPS i Glonass, Wifi, NFC i Bluetooth4.2. I en sensors tenim Acceleròmetre, Baròmetre, Giroscopi, Sensor de ritme cardíac i Sensor de llum. Tot això alimentat per una bateria de 270mAh que ens donarà una autonomia d'un parell de dies, si ho uses per a activitat, música i connectes el GPS perquè ja saps que tindràs menys autonomia.

Rebrem notificacions si així ho hem configurat, les podrem llegir i contestar. Tenim una sèrie de respostes ràpides i des de la seva APP podem incloure més. I també rebrem trucades i les podem contestar i parlar des del rellotge. A més tenim l'opció de Always on display perquè en la pantalla surti sempre informació de l'hora, així no hem d'encendre-ho cada vegada que vulguem saber quina hora és. I també tenim una resistència a l'aigua de 5ATM, ho podrem submergir a escassa profunditat per a poder practicar esports aquàtics amb ell o dutxar-nos.

TIZEN -- el seu sistema operatiu

Tenim dos botons, el de dalt és per a tornar un pas cap endarrere i el de baix és per a tornar a la seva pantalla principal. Ho activarem amb un gir de nina, tocant dues vegades la seva pantalla o estrenyent qualsevol dels seus botons. Això és configurable i podrem canviar l'esfera deixant-ho premut, com en el 99% de smartwatches. Per a moure'ns pels seus Widches ho farem girant la seva esfera, també ho podem fer lliscant-nos en la seva pantalla tàctil. I si la llisquem al contrari de les agulles del rellotge veurem les notificacions. Si llisquem de dalt a baix tenim accessos directes d'ajustos i si li donem a ajustos trobem molts més. Si premem el seu botó de baix entrem en un altre menú amb accés a moltes funcions que hem vist en altres Smartwatch Samsung Galaxy apartatsSmartwatch Samsung Galaxy.


SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH S4 -- les aplicacions

Galaxy Werable és una APP senzilla en la qual podrem configurar aspectes del rellotge. El tema de l'esport, el nostre dia a dia i la nostra vida sana la tenim en una altra APP que ens haurem de descarregar, Samsung Health, sense aquesta aplicació també funciona. Però per si això fos poc, si no tenim un telèfon intel·ligent Samsung també ens descarregarem Samsung Accessory Service perquè el nostre Telèfon intel·ligent i el nostre Smartwatch es comuniquin.


Galaxy Werable és senzilla, des d'aquí podem configurar tot el referent al rellotge com personalitzar la pantalla dels Ginys, el tema de l'encesa de la pantalla i jo destacaria el d'enviar sol·licituds d'auxili per a configurar un botó de SOS per si ens ocorregués alguna cosa. En la pantalla d'inici també tenim esferes de rellotge, i en «Descubir» tenim un petit aparador del que podem tenir en Galaxy Store, aquí trobarem esferes i Apps.


També  tenim Samsung Health on apareixen les nostres dades diàries, tot el relacionat amb l'esport, alimentació, etc. Per als que són molt estrictes amb el menjar i l'esport és una gran ajuda, sobretot si estàs començant. Però ull! No li menteixis, que si et menges un gelat també cal posar-lo.


IMPRESSIONS

Com a conclusió final jo diria que el Smartwatch Samsung Galaxy Watch S4 és molt elegant físicament, qualsevol diria que es poden fer tantes activitats amb ell. De fet, porta moltíssimes funcions, la seva pantalla es veu genial i el tema de l'esfera giratòria a mi m'ha encantat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA