COM DESINFECTAR LA ROBA – PLANXES DE VAPOR VERTICALS



COM DESINFECTAR LA ROBA – PLANXES DE VAPOR VERTICALS

Ja fa alguns dies que els centres comercials i botigues de roba van obrir les seves portes i hem pogut veure la forma en la qual desinfecten la roba davant del Coronavirus, amb planxes de vapor verticals.

Cada dia tenim més a prop el que ja es diu “la nova normalitat”. Per a ella hem d'adaptar-nos i intentar trobar mètodes per a afrontar-la d'una forma més fàcil, senzilla i barata.

DESINFECCIÓ DAVANT LA COVID-19

Desinfectar Ropa

A les nostres mans està el mantenir desinfectats i nets tots els racons de la nostra llar i com no, la roba que ens posem.

Tenint en compte diversos aspectes com la temperatura a la qual es destrueix el virus és als 63° durant 4 minuts, podem dir que si utilitzem 90° de vapor durant 1 minut, podrem fulminar-ho.

Les planxes de vapor verticals amb una potència superior a 1.500w són una de les millors alternatives per a desinfectar (i al mateix temps planxar) les peces de roba a casa. A més de l'estalvi que suposa enfront d'haver de portar-les a llocs com a tintoreries.

Juntament amb l'ús de planxes de vapor verticals, rentar la roba a temperatures superiors als 40° farà que una gran part dels virus, gèrmens o bacteris que pogués haver-hi desaparegui. I si després de rentar-la li apliquem un bon doll de vapor tindrem la desinfecció perfecta.

COMPRAR PLANXES DE VAPOR VERTICALS Al MILLOR PREU

Plancha Vertical

Com hem comentat anteriorment les planxes ideals per a la comesa de desinfecció són aquelles que disposen d'una potència superior a 1.500w. D'aquest tipus disposem a la nostra botiga online, pots veure les Planxes Verticals de 1.500w.

Els models que disposem són de la marca Jocca. Són planxes de vapor vertical a 1.500w, disposen de botons per a vapor continu i són d'escalfament ràpid en tot just 45 segons. Compten amb un dipòsit de 280ml extraïble.

Per als temps que corren i poder fer des de casa una desinfecció de les peces de vestir, o d'altres teixits que necessitis desinfectar. Les peces de vestir es poden penjar directament en el penjador i passar-los el doll de vapor. A més, en la caixa podràs trobar dos capçals intercanviables un per a roba delicada i un altre per a llevar pelusses mentre es passa el vapor sobre la roba.

Per a desinfectar i netejar qualsevol altre objecte o superfície a altes temperatures i amb vapor disposem de netejadors de vapor de les principals marques.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIAOMI REDMI NOTE 9S

XIAOMI MI 10

PROJECTOR XIAOMI – EL CINEMA A CASA